Створити поїздку

Як вигідно купити квитки на автобус

Одні з найпопулярніших видів туристичних поїздок - автобусні перевезення. У деяких регіонах цей вид транспорту є єдиним можливим для пересування.

Вартість подорожі автобусом менше, ніж літаком, поїздом. Незважаючи на це, будь-якій людині хочеться заощадити, вирушаючи у відпустку чи гості. Тому можна зменшити ціну на автобусні квитки, якщо використати кілька ефективних варіантів.

Виділяють кілька варіантів зниження вартості автобусних квитків. Якщо почати вивчати питання заздалегідь, то можна заощадити на поїздці.

Покупка онлайн

В Інтернеті можна придбати будь-яку річ за вигіднішою ціною, на відміну від звичайних магазинів. Це правило стосується і квитків на автобус. Тому покупка в онлайн-режимі буде вигідною для набувача.

Перед покупкою потрібно:

Виходячи зі співвідношення ціни, зручності та часу відправлення, варто купити найбільш підходящий проїзний.

Пошук дешевих квитків, або знайти поїздку безкоштовно, завжди буде вигідніше з сервісом autoizi.com, тут ви знайдете вигідні ціни, і можете поїхати зовсім безкоштовно за рахунок того, що на сайті діють постійні знижки та публікуються безкоштовні поїздки в останній момент відправлення автобусів, також на сайті зібрана інформація про всі маршрути в одному місці.

Користувач, який заходить у сервіс, може скористатися фільтром, провести сортування за вартістю квитка, наявність пересадок під час поїздки.

На сайті autoizi.com у рекламних цілях і щоб завоювати любов пасажирів постійно проводиться різні акції з придбання дешевих квитків від перевізників. При цьому кількість квитків за низькими цінами обмежена, тому потрібно завжди переглядати та моніторити сайт autoizi.com
article2.hp9_2

Сервіс дає можливість легкої купівлі та онлайн-оплати квитків. Для пошуку пропозиції достатньо зробити три кліки. Підібрані маршрути відрізняються підвищеним ступенем комфортності під Ваші бажання на відміну від викуплених в останній момент в автобусній касі.

Раннє бронювання

Економія може досягатися при ранньому бронюванні квитків. Це дає гарантію, що подорож відбудеться, квитки на автобус будуть.

Раннє бронювання дає змогу заощадити витрати приблизно на 10–30 %. Це є значна сума для мандрівника. Адже чим раніше здійснюється покупка, тим нижча вартість квитка. За кілька днів до від'їзду перевізники збільшують ціну. Можна заздалегідь промоніторити всі пропозиції та вибрати оптимальний варіант.

Знижки від перевізників

Для підбору актуального рейсу можна використовувати онлайн-сервіси. Вони аналізують інформацію від перевізників та пропонують вигідніші ціни. Деякі компанії надають знижки для громадян.

Для пошуку потрібно ввести у фільтр:

Якщо висвітляться рейси із зеленою акційною стрілкою, можна придбати квиток із гарною знижкою. За відсутності таких можна переглянути інші дати.

Важливо відстежувати рейтинг рейсу відповідно до реальних відгуків. Іноді при невеликій доплаті можна зробити подорож комфортнішою.

Пільгові поїздки

Оплата за проїзд не провадиться за дітей, вік яких не перевищує п'яти років. Якщо дитині від 5 до 10 років, то оплачується лише половина вартості квитка.

Отримати пільгові умови можна та іншим категоріям громадян передбачається для:

За наявності пільг обов'язково використовувати їх.

Економія на багажі

За відсутності великої кількості речей у пасажира поїздка може бути дешевшою. При визначенні вартості квитка враховується не тільки салонне місце для сидіння, але й місце, куди розміщуватиметься багаж.

Перевізники як правила запитують, яка сумка буде у пасажира. За великого розміру можлива доплата. Варто заздалегідь уточнити цю інформацію у продавця при придбанні квитка.

Перевізники пропонують безкоштовне перевезення багажу, якщо він відповідає встановленим розмірам. Іноді вигідніше купити квиток із більшою вартістю, не заплативши за сумки.

Викуп квитків заздалегідь

Для економії на поїздці потрібно купувати квитки заздалегідь. Якщо оплата здійснюється в момент відправлення, жодні знижки не передбачаються.

Якщо квиток купується через посередника, висока ймовірність переплати. Зазвичай, за відсутності проїзних посередницькі організації продають їх з подвійною або потрійною націнкою.

Кешбек на автобусні квитки

При покупці можна отримати кешбек. Він надається на деяких онлайн-сервісах.

Гроші повертаються не балами, бонусами, а реальними коштами. Їх можна перевести назад на карту, мобільний телефон або електронний гаманець.

Правильне планування маршруту та часу.

Вартість проїзного варіюється в залежності від того, наскільки затребуваний маршрут. Перевізники можуть змінювати ціни в залежності від дня тижня. Наприклад, попит на поїздки зростає з п'ятниці до неділі. У цей період квитки будуть дорожчими. Варто вибрати будні для покупки.

Якщо правильно підбирати час, можна уникнути зайвих витрат. Іноді достатньо зрушити поїздку на пару годин, і вартість проїзного значно зменшиться.

Квитки зі зниженою вартістю надаються безпосередньо на сайті. Важливо враховувати всі нюанси при купівлі.

Економія на квитках може бути значною для подорожуючого. Тому, якщо є засоби зберегти гроші, то варто ними обов'язково скористатися.